Open top menu


Baco i Momo van arribar  a casa i em van avisar que Momo era desconfiat, però després molt carinyós. Baco jugava i buscava carinyo sense problemes.




Es van quedar amb mi i la meva parella va arribar més tard. Aquí és on vaig poder veure aquesta desconfiança. El van bordar durant uns minuts, mentre ell esperava tranquilament que paressin. A l'estona es van adonar que no passava res i Baco va ser el primer en apropar-se a saludar.



És molt divertit i juganer. Et demana pujar al sofà i quan l'agafes en braços, deixa el seu cos mort i tal i com el col·loques, així es queda. Tal qual!

Momo, al principi, ens observava una mica apartat, vigilant què feiem, però amb ganes d'apropar-se.




Quan van passar un parell d'hores, ja estaven tranquils i confiats. Tos dos són carinyosos i els encanta jugar! Vam haver de treure dues joguines de les seves perquè les van destrossar i ens deixaven restes per tota la casa. Baco se les anava cruspint, així que es van quedar amb una corda que agafaven els dos a la vegada i les pilotes.




Els encanta sortir a passejar per aquí i van disfrutar molt, tant del carrer, com del jardí. Quan veien un altre gos, el bordaven i al principi no sabia si era perquè no es portaven bé amb altres gossos, així que vaig fer la prova amb un petitó que es va apropar. I no, no era el cas. Al contrari, s'apartaven! Bordaven perquè volien jugar.

Baco no ténia problemes per estirar-se i dormir, fos on fos. Sobre les cames, com si fos un equilibrista, al sofà, a la butaca... i al puf. Li anava perfecte!




Momo anava corrents quan li deies una paraula carinyosa, i saltava al teu voltant, esperant una carícia. I és molt obedient! 



Vam passar uns bons dies amb aquesta parella! Són realment divertits.





0 comentarios