Open top menu


Hayko és un cadell de 5 mesos, un Boyero de Berna preciós, carinyós i molt juganer. Quan dic que t'enamora, és que ho fa... A nosaltres i als gossos amb els que coincideix! Ja l'hem cuidat quatre cops i a finals d'agost potser torna. I encantats que estem!




El primer cop que va venir va ser per Sant Joan. Ignorava completament les petards i es va portar molt bé, tot i que perseguia a Messi per jugar constantement, i l'altre no volia!

Va tornar el cap de setmana següent, amb el Coco. I allò va ser amor a primera vista. No es separaven, jugaven, es feien mil petons... A la nit estaven esgotats.




La veritat és que Hayko es porta bé amb qualsevol gos que estigui. Sempre voldrà jugar. Té una tècnica per ser acceptat. Al principi, si l'ignoren i s'estiren sense fer-li gaire cas, ell també s'estira just davant de l'altre gos, pota amb pota i morro amb morro. I se'ls mira. Va fent copets amb la pota... fins que l'altre es rendeix als seus encants. I arriba el terratrèmol!




Es desperta sempre content, movent la cua com un boig i ve a fer-te festes. Sempre que desperta! T'has de preparar pels seus cops de cua i els seus petons emocionats.

Hem anat a prendre un cafè a una terrassa més d'un cop, amb ell. I, normalment, s'estira al teu costat i es porta molt bé. Pateix la calor i a la mínima que hi ha una pausa, el trobes estirat.




Et té present en tot moment i si el parles amb una mica de carinyo, el trobes al teu costat.

Al principi no sabia baixar escales i aquí ho ha de fer per anar al jardí. El primer dia el vaig baixar en braços uns tres cops (estirar d'ell em feia patir perquè es clavava a terra) fins que em vaig quedar al jardí i ell va pujar. Al veure que jo no pujava, va baixar a buscar-me. Solucionat! I quines festes li vaig fer!




S'ha d'anar amb compte amb l'aigua i Hayko. Obres una font del carrer perquè begui? Fica el cap. Obres la mànega? Fica el cap. Sempre el veus xop i feliç, tot tacat. I després vas tu! Perquè, és clar, t'ha d'agraïr que li has donat aigua...




El seu últim enamorat ha estat el Sete, el Boxer. Han passat dos dies jugant i mimant-se sense parar. També hi havia més gossos, però la relació entre ells era diferent. Suposo que per mida, tot i tenir 5 mesos, es veien més compenetrats. Fins que Sete es cansava, perquè Hayko poc descans té!




Això sí, Hayko ha d'estar amb gossos pacients o juganers com ell, perquè mai accepta un "no" per resposta. Els borda, dona clatellots i plora a l'oïda fins que li fan cas, o el separo perquè veig que l'altre comença a estar fart. I és igual que rebi un grunyit. Ell ha de triomfar i pot ser realment insistent.




No sé si a vosaltres, en foto, us ha arribat a enamorar una mica, però aquí ja ens hem perdut a la seva mirada i esperem que torni aviat.



0 comentarios