Open top menu


La Xula va passar un cap de setmana a casa a mitjans de juliol, tenint en compte que tornaria a l'agost per passar uns dies de vacances.

Al juliol s'havia acabat de recuperar d'un problema de la pell i estava molt apagadeta, sempre sobre teu, sense ganes de jugar ni moure's massa. No semblava ben bé un cadell!




A l'agost ja estava recuperada del tot i vaig poder veure a la Xula tal i com és ella! Moguda, juganera, carinyosa, valenta i curiosa.

Es porta bé amb tots els gossos, però té el seu geni! Fa honor al seu nom... Ella mana i quan vol jugar, que juguin, però quan vol descansar... tots a dormir!




És obedient i sempre està pendent d'on ets per seguir-te i anar amb tu. Carinyosa i pacient amb els nens (viu amb dos a casa seva), pots portar-la a tot arreu que ella sempre anirà contenta.




És molt moguda i no es cansa de jugar. Va coincidir amb Bruce, Noa, Otto, Violeta (les veieu juntes a la foto), Teckly... I amb tots es va portar bé, tot i que si no la seguien per jugar, els ignorava i anava a per un altre. Cap problema!




Teckly és un gosset moníssim que va venir a casa uns dies, i el cuidava la Núria. Quan va tornar amb ella, vam voler quedar un dia al jardí perquè es veiessin i juguessin com feien a casa. Aquí teniu el vídeo, obra de la Núria, del retrobament! La Violeta també hi és, però havia arribat feia un dia i encara era prudent.





Encara no tinc molt clar com es porta amb els gats... Quan els vèiem pel carrer se'ls mirava però no els feia molt de cas i quan va tenir a la Mishinus ben a prop... ni la va veure!




Amb ella a casa, vaig celebrar el meu aniversari, on va venir tota la família. Aquell dia només estava la Xula, així que ho vam celebrar sense problemes, amb la petitona siempre pendent de tot el que fèiem. Fins i tot amb el pastís, que ella volia tastar i ja no sabia què fer per un trosset.




No es cansa mai, la Xula, però sap molt bé com fer-te somriure. Si la crides, allà la tens. Si marxes, va amb tu. I si fa una estona que no li fas gaire cas, salta sobre teu per fer-te petons!



0 comentarios