Open top menu


El dia 31 de març vam fer la IV Passejada de Gossos a Gelida. Ens vam trobar a l'aparcament del camp de futbol a les 10h, preparats per fer una excursió camí al Moncau, tot i que no arribariem.




A l'esdeveniment de facebook s'havia apuntat força gent però mai saps qui vindrà i qui no exactament fins que no arriba el dia. Va ser una sorpresa veure a 25 gossos esperant per fer la passejada!




Quan vam ser tots, vam començar, primer per carrers del poble, dirigint-nos al Castell de Gelida, que rodejariem per anar a la muntanya. La gent ens mirava i fins i tot ens preguntaven si érem d'una associació. Va ser una manera de conèixer més gent interessada a apuntar-se a la propera trobada!




Després de la bogeria dels gossos al trobar-nos a l'aparcament, ja estaven més calmats i ansiosos per arribar-hi. Jo aquest cop no portava cap gos ja que el Pancho, que en aquell moment estava cuidant, no es portava bé amb els mascles en general, així que es va quedar amb el Guillem a casa.




Quan vam passar per la zona del Castell vam començar a caminar per la muntanya, direcció Moncau.




I, per fi, el moment de poder deslligar els peluts i veure com corrien i disfrutaven del camí!




Va fer un dia esplèndid, amb molt de sol, i els que veniem massa abrigats vam haver de carregar amb jaquetes i jerseis tot el camí. No esperava plujes però tampoc un dia d'estiu!




Pel camí ens vam trobar un bassal d'aigua que els gossos no van passar per alt. Tots van anar corrents a remullar-se i agafar forces per agafar el camí, tot i que no és que no fes massa goig l'aigua plena de fang!





Vam sortir una mica tard del punt de trobada i va haver un moment que no sabiem si continuar pujant o fer la tornada però se'ns feia una mica curt.





Com voliem fer una parada per esmorzar i donar de beure els gossos, mentre decidiem què fer vam anar a la Font del Senyor, un espai fantàstic per descansar.




Allà hi ha una font natural que sembla una piscina de pedra per dir-ho d'alguna manera, on alguns gossos es van atrevir a banyar. La Taca la primera!




Alguns es llençaven de cap, com el Zeus!




Allà vam poder esmorzar tranquils i seure una mica.




Vam decidir separar-nos. Un grup volia tornar i l'altre continuar. Així que ens vam repartir. La Núria, que portava una gossets que no podien fer massa esforç, va acompanyar a la gent que baixava i jo vaig continuar una mica més.




El camí es va tornar una mica més elevat i vam haver d'esforçar-nos una mica més. No tots els que fem la passejada (m'incloc) som excursionistes ni estem acostumats. Molta de la gent que ve ho fa per conèixer altres amants dels animals i poder gaudir d'un dia amb els seus gossos en llibertat. Motiu pel qual organitzem excursions moderades i no gaire llargues. No us espanteu si voleu venir a la propera!




Un cop vam arribar a la Urbanització el Safari vam decidir que era el final del trajecte. Vam prendre'ns uns minuts de descans per fer la tornada d'un sol cop.




Les vistes que anàvem trobant pel camí eren precioses i no ens podiem estar de fer fotografies. Vaig demanar al propietari de l'Aika que me la deixés de model i ella, tan obedient, va seure per la foto.




La tornada va ser molt més lleugera, ja que era tota de baixada i pensar que el grup que havia marxat primer ens esperava a la terrassa del bar ens animava més a arribar per prendre un refresc tots junts!




No tothom va poder quedar-se a fer el refresc però vam tenir la oportunitat durant el matí de conèixer-nos una mica més tots i augmentar les ganes d'una propera Passejada de Gossos, que ja tenim prevista per aquest mes d'abril.




No us la podeu perdre! Cada cop som més i passem un gran matí a la muntanya, sempre acompanyats dels gossos, que disfruten encara més que nosaltres!



2 comentaris :

  1. Aquesta vegada no hi erem, però a la propera la Pruna i jo no faltarem!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Genial, Neus!! En res ja faré l'esdeveniment d'aquest mes! ;)

      Elimina