Open top menu


Ha nascut Alerta Animal, la primera aplicació per a mòbils per denunciar, de manera gratuïta i anònima, qualsevol cas de maltractament animal i ser investigat per l'Observatori Justícia i Defensa Animal.



L'Observatori ja té dos anys de vida i ha tingut més de 400 denúncies. Davant aquests casos s'han adonat, o potser millor dit han constatat, que els animals estan abandonats davant el maltractament i que no es fa ni es pot fer tot el que seria necessari.

La descàrrega d'aquesta app és gratuïta i no pesa gaire. La trobeu a http://bit.ly/AppAlertaAnimal

Amb l'ajuda de l'aplicació podràs afegir fotografies o vídeos mostrant el cas de maltractament i indicar, mitjançant GPS, la ubicació exacte de l'agressió, amb una explicació pròpia de l'usuari del que veu i vol denunciar.


Dir que aquesta aplicació de moment és per Android.

Amb aquesta proposta es pretén sensibilitzar a la població i ajudar a que els sigui més fàcil denunciar abusos d'animals domèstics o salvatges, intentant que la llei pugui arribar una mica més enllà.


Un gran principi que espero que tingui molt de futur i acabin ampliant amb molts més investigadors per aquests casos on, a dia d'avui, es fa molt poca cosa.

Tot sigui pel seu benestar. Depenen de nosaltres i quantes mes armes tinguem al nostre abast, millor. Enhorabona per la iniciativa amb Alerta Animal.

0 comentarios