Open top menu


Potser no us crida gaire aquesta nova etiqueta que he creat de Famosos i els seus Gossos però, nois, és que a mi m'interessa (o com a mínim em fa gràcia saber) tot el que estigui relacionat amb ells…

El Hugh Jackman, actor australià de pel·lícules com X-Men, Les Misérables o Prisoners, és un enamorat de la obra del Dalí i aquest és el nom que li va posar al seu gos, un petit Bulldog francès.



Quan marxen de vacances, van amb el Dalí i si viatgen en primera classe, el gos també. Segons paraules de la dona del Jackman, el Dalí és un més de la família.


També s'ha de dir que la compra del gos va ser un regal per a la seva filla Ava i va gastar uns dos mil dòlars en ell… Potser amb el temps s'adonarà que l'adopció és una opció, sobretot després de sentir que estava valorant canviar la seva dieta per respecte als animals. Tot té el seu temps.


Tot i ser per a la seva filla, és ell qui s'encarrega del Dalí (evidentment, ja sabem que els nens no poden ser responsables del gos de casa) i el porta a tot arreu, llargues passejades per Nova York, a còrrer i a fer exercici...


Com a totes les èpoques, entre els famosos hi ha races "de moda" i aquesta és una d'elles. És evident que no sóc partidària d'aquestes modes però el que tinc clar és que aquest gos ha tingut una sort que no imagina. Bé, i el Hugh Jackman també! La companyia d'un gos és inigualable i pel que sembla l'actor ho ha descobert ràpid ja que són inseparables.


0 comentarios