Open top menu


Sóc una gran seguidora de Game of Thrones (Juego de Tronos) i m'encanta el personatge de la Sansa Stark, l'actriu Sophie Turner.



Pels que encara no heu vist aquesta fantàstica sèrie, que recomano fervorosament, us diré que tots els fills Stark tenen un Huargo. El Huargo és una raça fictícia, creada i/o modificada per Game of Thrones, amb aspecte de llop i són gegants. Tolkien ja parlava d'ells però eren diferents a com són aquí.

Els Huargo juguen un paper molt important i sempre acompanyen al seu humà, amb qui creen un vincle etern.



Però abans de començar a parlar i parlar sobre la sèrie (que m'encantaria, però no és el cas d'avui) us parlaré de la notícia a la que anava.

La Dama era la Huargo de la Sana Stark però ja a la primera temporada és assessinada per ordre de la Cersei Lannister (només amb aquesta dada ja us podeu fer una idea sobre la Cersei i no us equivocareu).


Durant el rodatge, la Sophie Turner es va anar enamorant d'aquesta preciosa Inuit del Nord, la veritable raça dels gossos de Game of Thrones. Ella sempre havia volgut un gos però a casa no havien acceptat. Després del rodatge amb la Dama, la Sophie va decidir adoptar-la.

I és que és molt difícil resistir-se a un Huargo!

0 comentarios