Open top menu


Aquí trobareu els diferents serveis que ofereixo: Cangur de GossosCangur a DomiciliBanysTransport. Mira totes les opcions i sol·licita el que necessitis!


CANGUR DE GOSSOS

Si marxes de vacances, cap de setmana, viatge de negocis... Cuidaré del teu gos a casa meva, com un més de la família.
Viuen i dormen amb mi, sempre acompanyats i cuidats. No hi ha espais tancats ni gàbies. És la seva casa de vacances quan tu no hi ets!
Com estem envoltats de muntanya, me'ls emporto d'excursió i a fer llargues passejades, sempre que el gos estigui en condicions per fer-les, és clar! Grans espais on troben vinyes, horts i boscos per còrrer i jugar sense problemes.
Al jardí de casa estem sovint, a més de les passejades diàries, a jugar i prendre el sol. I allà és on els gossos que no puc deslligar al carrer aprofiten per tenir el seu espai i còrrer sense cap risc!
Per poder cuidar gossos a casa, la majoria de cops, han de sociables amb altres gossos ja que hi ha moltes posibilitats que coincideixin amb companys els dies de vacances. Sempre us informaré dels gossos que tinc previstos per veure si són compatibles i que tinguin uns dies tranquils i contents!
Si no és així, parlem-ho per si encara podem fer reserva única. 

Temporada Alta i Caps de Setmana

(del 15 de juny al 15 de setembre, del 23 de desembre al 7 de gener, festius i ponts)

20€ al dia

Temporada Normal 

18€ al dia


CANGUR A DOMICILI (només a Gelida)

Si vius a Gelida i necessites que porti a passejar el teu gos, només m'ho has de dir! Anirem a la muntanya o al poble. 
També faig cangur a domicili de gats o qualsevol altre animal! Si marxeu uns dies i voleu que els vagi a veure, alimentar, netejar  la sorra... aquí em teniu. 

Cangur a domicili (qualsevol animal) - 10€/ hora 

Passejar el gos  - 8€ a 10€/ hora (depenent temporada)

BANYS

Quan cuido gossos de vacances a casa, podeu afegir el bany als serveis! El dia abans de venir a buscar al vostre pelut, el banyaré amb xampú desparasitant i us rebrà amb una colònia que deixa una olor fantàstica! I no ho dic jo sola. Molts clients m'han escrit per dir-m'ho!
L'assecador no els agrada gaire tot i que a l'hivern no queda més remei però si fa sol, aprofitem el balcó per assecar-se tranquilament, a la vegada que el raspallo i passem l'estona junts.
Si ets de Gelida, no cal que el teu gos estigui de vacances per sol·licitar el servei de bany! Sempre em podeu portar al vostre gos per rentar i venir a buscar-lo després. 


Bany gos petit/mitjà - 15€
Bany gos gran - 20€

TRANSPORT

Si no tens transport per portar el teu gos a casa meva per quedar-se de cangur, l'aniré a buscar on necessitis, amb una companya. Consulta les condicions sense compromís. 

Recollida del gos a casa seva - 20€ trajecte fins a 30 minuts.
                     35€ trajecte de 30 minuts a 1 hora.


QUÈ NECESSITO?

Sempre tindrem una visita prèvia per conèixer el gos i conèixer-nos nosaltres, abans de tancar dates i fer la confirmació definitiva.

Els nous clients hauran d'aportar la fotocòpia del seu DNI per afegir a la fitxa de client, que també hauran d'omplir.

Sempre portaran les cartilles al dia del gos, per tenir durant l'estància.

El llitet del gos és bo portar-lo perquè dormi al mateix lloc que a casa seva, amb la seva olor.

Sempre és millor que porteu el pinso que acostuma a menjar a casa per evitar canvis bruscos de menjar que els pot provocar mal de panxa. Jo tinc un pinso que vaig a buscar a Sant Andreu de la Barca, on el fan, d'arròs i pollastre.

Qualsevol aportació a tenir en compte serà necessària. Ja sigui medicació, al·lèrgies, com es porta amb altres gossos, si està esterilitzat o no... 

Els preus de cangur són per dia i gos

Per segon gos de la mateixa persona es farà un 20% de descompte.