Open top menu


El Pancho és un Schnauzer Mini moníssim que van trobar abandonat al carrer ja fa uns anys i van decidir adoptar tot i trobar a la seva propietària, que no el volia... Va tenir la gran sort de trobar a una persona que l'estima i cuida com es mereix i és un amor de gos.




Va conviure amb la Kay durant uns dies i, encara no sé ben bé per què, ja que només ho ha fet amb ell, ella li permetia absolutament tot. No és un gos pesat amb els altres, ni els busca per jugar. Amb els mascles no es porta gaire bé però si es tracta d'una femella, cap problema. Va olorar a la Kay i, tot i que li agradava tenir-la al costat, no la molestava gens. I la Kay, tan territorial que és amb el seu llit i el sofà el deixava apropar-se on fos, se'l mirava divertida, i no feia res. Fins i tot van arribar a estar tots dos junts al sofà amb mi!







És un gos molt carinyós i obedient. Si el cridaves venia corrents amb la carona de mimós i s'asseia al teu costat preparat per rebre carinyo.

Podies estar hores acaronant-lo que ell mai es cansava. Havies de parar tu o t'estaves tot el dia! Se't col·locava panxa amunt, poc a poc, i allà es quedava. Cada matí, amb el cafè, teniem una sessió de gratades de panxa, que li encanten!




Ja sabeu que a la Kay li encanta prendre el sol i el Pancho es va animar i marxava amb ella al balcó. S'estiraven els dos fins que no podien més i tornaven dins. Quan fa sol s'està realment bé!




La Eddie va venir a passar un parell de dies a casa i només volia jugar. Va veure que amb la Kay no podia fer gaire perquè era massa nerviosa i la rebutjava una mica així que ho intentava amb el Pancho, que la seguia una estona però es cansava i marxava a estirar-se al seu llit o al sol. Així que em tocava a mi jugar amb ella i relaxar-la perquè és un nervi!




Li agrada molt estar al jardí així que el baixava de tant en tant durant el dia perquè olorés per tot arreu, prengués el sol, inspeccionés els racons...




El Pancho és tranquil i mimós. L'únic que vol és que l'acaronis i estigui per ell. És tan obedient i carinyós que no pots deixar de dir-li coses. Un encant! Fins i tot amb les gosses amb les que va coincidir era tranquil i mai les va molestar massa ni va tenir cap problema amb elles. Si és que és per menjar-se'l a petons!


0 comentarios