Open top menu


Em dic Cristina i visc a Gelida, a 30 minuts de Barcelona, entre Martorell i Sant Sadurní.

He treballat i fet de voluntària durant 3 anys a una Protectora d'Animals. Amb una mitjana de 80 gossos, i a altes temporades encara més, era la seva cuidadora, amb altres dos companys. Passejar, netejar gàbies, medicar els gossos, intentar socialitzar els que anaven arribant, banyar-los... Era el meu dia a dia ja que estava de dilluns a diumenge amb ells, de 10 a 22h.
D'aquella época a la Protectora vaig adoptar a la Dana, la que seria la meva gran companya durant anys. Una gossa abandonada amb 3 setmanes de vida a la que vaig criar a biberó quan encara tenia els ulls tancats. La Dana, amb problemes de pors, em va acompanyar al meu trasllat a Gelida però ja fa uns anys que ens va deixar, molt malalta.
Desde llavors he continuat anant de voluntària de diferents Protectores, intentant ajudar al que podia ja fos passejant o netejant els espais.
Sempre que puc vaig a fires animalistes per poder conèixer diferentes Associacions i Protectores que col·laborin i que necessiten ajuda.

Actualment, sóc punt de recollida de PAP (Plataforma de Ayuda a Protectores).

Ara que ja sabeu una mica de la meva trajectòria amb els animals, entendreu per què he volgut dedicar-me a ser Cangur d'Animals!

A casa viuen i dormen amb mi, com un més. Sense gàbies ni espais tancats. Juguen al jardí sempre que volen i fem excursions per la muntanya i el poble. És la seva casa de colònies quan estàs fora.

Ells també necessiten les seves vacances!
M'agrada poder conèixer el gos abans de quedar-se a casa per veure com es relaciona amb altres peluts però, sobretot, perquè em conegui i vegi on viurà aquells dies. D'aquesta manera els gossos desconfiats o amb por ja han tingut el primer contacte i no és un lloc del tot desconegut. I jo també tinc la oportunitat de veure moltes coses d'ell, per molt que no ho sembli, en aquella estona.
Si el gos pren medicació o té alguna característica a tenir en compte, m'ho comenteu per saber què necessitarà quan estigui amb mi. Tinc experiència cuidant gossos epilèptics, amb artritis, leishmania, al·lèrgies, otitis... No hi ha cap problema per cuidar d'ells, sempre tenint tota la informació.
0 comentarios